download lagu gending jawa - getuk - waljinahmp3

February202013
ingkang jelas kangge pinisepuh sumerap ugi paham lagu ingkang setunggal meniko sbb sering sanget kangge acaranipun adat jawi meniko biasanipun teras dipun dengungaken. Kangge ndownload : klik teng mriki sugeng ndalu sugeng midangetaken
Bagikan ke Facebook Bagikan ke Twitter

Komentar

Komentar terbaru dinonaktifkan pada posting ini.

 
Kembali ke Atas