download lagu gending jawa - getuk - waljinahmp3

February202013
ingkang jelas kangge pinisepuh sumerap ugi paham lagu ingkang setunggal meniko sbb sering sanget kangge acaranipun adat jawi meniko biasanipun teras dipun dengungaken. Kangge ndownload : klik teng mriki sugeng ndalu sugeng midangetaken
Share on Facebook Share on Twitter

Comments

No comments yet. Why not make the first one!

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

 
Back to Top